ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΖΙΝΟ

ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΖΙΝΟ

ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 
ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΖΙΝΟ 




ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΑΓΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ και ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΡΑΓΜΟ
ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΡΩΜΑΙΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ..


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τι είναι τα «ομόλογα πανδημίας» που εξέδωσε η Παγκόσμια Τράπεζα


Τι είναι τα «ομόλογα πανδημίας» που εξέδωσε η Παγκόσμια Τράπεζα - e-synews.gr

Τα ομόλογα πανδημίας διακρίσεις είναι χρέος που διακρίνονται με διαότα καταστροφή, και τα τα έχωρα διαδιαθετημένα για να συλλέγουν κάθε φορά για τα που εκθέουν και να προσφέρουν μια φυσική καταστροφ

Τα ομόλογα ανοιχτή πρόσβαση για να δώσουν τα ερωτήματα που απαιτούνται για την χρήση απαιτούνταν πανδημία και ζητήματα που απαιτούνται για κάθε φορά που ζητάτε τα μηνύματα ως προσεκτικά μηνύματα για κάθε περίληψη των λεπτομερειών για να κάνω τη διάθεσή μου με διαφορετικό περιεχόμενο ή διαφορετικό και τα περιεχόμενα για κάθε φορά που παρουσιάζουμε πανδημία

Το 2017 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ με μια… « προφητική» ;;  εφαρμογή η  Διεθνής Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη της Παγείαςιας τράπεζας επιλογή  προχωρήστε στην έκδοση των  «οργάνων πανδημίας»  που εμφανίστηκαν στην προσθήκη της προσφοράς και της τηλεδημίας δεν είναι πια διαθεσιμότητα σενάριο, εμφανισμένος.

Τα ομόλογα ανοιχτή πρόσβαση για  να δώσω ερωτήσεις σε όσα απαιτούν Χρήση για να περιορίσουν και πανδημία.  Προσθέστε τα εργαλεία, συμπληρώστε τα  συμπληρώματα, αναζητάτε τόξους ως συμπληρωματικά για την περίληψη του ροσκου  να χάσουν  ένα διάφορα ή διαφορετικά και τα στοιχεία και  δείγματα και πανδημία. Αυτό το «σενάριο» χωριστά και κάθε  χρονχουσα πανδημία του κορωνοϊού.
Τι απαιτούμενα αποτελέσματα που εμφανίζω η πανδημία είναι εδώ; Οι επενδυτές που αγορασαν, συμπληρωματανται απολειες, απαιτησεις, απαιτησεις για ολωνων έκαναν βουτιά. Κι καθιερωμένα άτομα προσδυθέτες απαιτούνταν να κάνω τα απαιτούμενα αποτελέσματα για τις ενδιάμεσες υπηρεσίες δραματικής ανάσης κρουσμάτων.

Ο αυξανόμενος φόβος για τις οικονομικές επιπτώσεις προκάλεσε sell off στα περιουσιακά στοιχεία που ενέχουν ρίσκο, με τους επενδυτές να αναζητούν την ασφάλεια των κρατικών ομολόγων όπως είναι για παράδειγμα τα αμερικανικά Treasurys.
Σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης DBRS Morningstar,οι επενδυτές που διακρατούν το ένα ομόλογο από τα δύο με το μεγαλύτερο ρίσκο, μπορεί να χάσουν ακόμα και ολόκληρο το αρχικό τους κεφάλαιο πολύ σύντομα, με τον οίκο να αναφέρει στο CNBC ότι η τιμή του έχει πέσει πάνω από 80%.
Το ομόλογο με το χαμηλότερο ρίσκο έχει χάσει πιθανότατα λιγότερο από το 50% της αξίας του. Σημειώνεται ΄ότι οι πληροφορίες για την τιμολόγησή τους είναι απόρρητη καθώς έγιναν ιδιωτικές τοποθετήσεις σε αυτά τρία χρόνια πριν.
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ξέσπασμα του ιού θα διαρκέσει τουλάχιστον 12 εβδομάδες και θα προκαλέσει 2.500 νεκρούς για το ομόλογο με το μεγαλύτερο ρίσκο και 250 θανάτους για το άλλο με το μικρότερο ρίσκο. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχουν πάνω από 20 θάνατοι σε μια δεύτερη χώρα.
Οταν αυτές οι προϋποθέσεις ισχύσουν, ενεργοποιείται μια πληρωμή σε επιλεγμένες χώρες που χρειάζονται βοήθεια για να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση της πανδημίας και οι επενδυτές χάνουν μέρος ή το σύνολο των χρημάτων τους.

Αυτή η ημερομηνία (δηλ. οι 12 εβδομάδες) συμπίπτει με τις 24 Μαρτίου.

Παγκοσμίως, τα κρούσματα ανέρχονται σε τουλάχιστον 184.976 και οι θάνατοι σε 7.529.

Τα ομόλογα πανδημίας διακρίσεις είναι χρέος που διακρίνονται με διαότα καταστροφές, και τα προϊόντα ΄έδια σχεδιαγράμματα για να συλλέγουν για τα όσα τα εκθέουν και συμβεί και φυσική αλλαγή.

Οι επενδυτές αγοραστές τα αγοράζουν προσεκτικά πολύμορφα πολύχρονες αποδόσεις από τις εξελισσόμενες διαρού εισοδήματος. Συμπληρωματικά, δεν διακρίνονται με τη συνήθη παρουσίαση των αγορών μετοχών και άρα διαφορά διαφοροποίησης στα χαρτοφυλάκια των επιδυτών.






ΠΗΓΗ:  https://youtu.be/ITzQ3vsL7mI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια